Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Passion
Fogyasztói ár:4690.00 Ft

Ébressze fel a szenvedélyt a Raja csábító női alsóval! Az érzéki tűzpiros csipke ideális választás a kettesben töltött estére. Csábító női alsó Csipke Elöl és hátul is finom csipkéből Hátrészen Y-alakú varrással Alsó részen pamut anyaggal megerősítve


 • Ramira csábító női alsó
  Ramira csábító női alsó

  Csábító klasszikus szabású női alsó, különlegesen szabott popsirésszel. A női alsó finom csipkéből és elasztikus necc anyagból készült Derékban és combkivágásokon rugalmas..

  4390.00 Ft
 • Ramona alakformáló női alsó
  Ramona alakformáló női alsó

  A Ramona alakformáló női alsó segít formálni az alakot, főleg a testhez álló ruhák alá ajánlott. A könnyű anyag kiválóan alkalmazkodik a testhez, a derékrész belső oldala szilikon..

  6690.00 Ft
 • Rapsodia klasszikus női alsó
  Rapsodia klasszikus női alsó

  Rapsodia klasszikus szabású női alsó, könnyű, gyengéd hímzéssel díszített tüllből. Decensen áttetsző.Klasszikus női alsó Elöl különböző anyagok kombinációja Hátrészen finom..

  10690.00 Ft
 • Rayl alakformáló női alsó
  Rayl alakformáló női alsó

  A klasszikus szabású, alakformáló Rayl női alsó formálja a derekat és a hasat. A combkivágások lézerrel vágottak, ezért a női alsó szűk szabású ruha alatt is szinte észrevétlen..

  4390.00 Ft
 • Rebecca klasszikus női alsó
  Rebecca klasszikus női alsó

  Rebecca klasszikus szabású női alsó finom mikroszálas anyagból, díszített varrásokkal. Hátoldalon csipkével díszítve.Klasszikus női alsó Elöl és hátul különböző anyagok..

  4890.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk