Termékinformációk:
Kategória szerint: Hálóruházat
Márka:Passion
Fogyasztói ár:9990.00 Ft

Az Orihime csábító hálóingben Ön maga az ártatlanság lesz! Légiesen könnyű tüllből, áttetsző csipke kosarakkal. Dekoltázsban divatos strappy pántokkal. Csábító hálóing Különböző anyagok kombinációja Bélés nélküli kosarak A vállpántok hossza szabályozható Merevítők nélkül Két pár műanyag kapocs a harisnya rögzítéséhez Tanga Elülső részen finom tüllből Alsó részen megerősítés nélkül A harisnya nem része a csomagnak.


 • Penny csábító body
  Penny csábító body

  Ártatlan fehér, könnyű csipke. A csábító Penny body kihangsúlyozza nőies vonalait!Csábító body Csipke Bélés nélküli kosarak A vállpántok hátul a nyakban záródnak Merevítők..

  6290.00 Ft
 • Perdita fűző
  Perdita fűző

  Perdita szett – csábító fűző és tanga. Áttetsző necc anyagból és rafinált csipkéből a szenvedéllyel teli éjszakára.Csábító fűző Különböző anyagok Bélés nélküli kosarak..

  14690.00 Ft
 • Pandora elegáns hálóing
  Pandora elegáns hálóing

  Leégiesen könnyű, lágy esésű hálóing, keblek között ráncolással. A vállpántok hossza szabályozható, hátrészen a vállpántok különleges csipkés részhez kapcsolódnak. A kényelmes..

  10190.00 Ft
 • Pandora elegáns hálóing, piros
  Pandora elegáns hálóing, piros

  Légiesen könnyű, lágy esésű női hálóing, keblek között ráncolással díszítve. Szabályozható hosszúságú vállpántok hátul rafinált csipkés részhez kapcsolódnak. A kényelmes..

  10190.00 Ft
 • Paola női hálóing
  Paola női hálóing

  A Paola hálóing maga a gyengédség! A rendkívül könnyű viszkóz lágy esésű, és finoman követi a női test vonalait. Dekoltázsban és hátrészen álomszép, világoskék színű csipkével..

  9190.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk