Termékinformációk:
Kategória szerint: Hálóruházat
Márka:Dkaren
Fogyasztói ár:11290.00 Ft

Apró részletekig kidolgozott Ofelia hálóingben rendkívül vonzó lesz! Könnyű, finom szaténből és csipkéből Bélés -és merevítők nélküli csipkés kosarak Keskeny vállpántok hosszúsága elöl szabályozható Rugalmas körkerület Előnyös, bővebb A-vonalú szabás


 • Orihime csábító hálóing
  Orihime csábító hálóing

  Az Orihime csábító hálóingben Ön maga az ártatlanság lesz! Légiesen könnyű tüllből, áttetsző csipke kosarakkal. Dekoltázsban divatos strappy pántokkal. Csábító hálóing..

  9990.00 Ft
 • Palmina csábító hálóing
  Palmina csábító hálóing

  A Palmina csábító hálóingben ellenállhatatlan lesz! A decensen áttetsző tüll felfedi a bájait.Csábító hálóing Különböző anyagok Tanga Két pár műanyag kapocs a harisnya..

  11590.00 Ft
 • Orihime csábító body
  Orihime csábító body

  Mutassa meg ártatlanságát a csábító Orihime bodyban! A gyengéd fehér csipke decensen fedi le a vonalait. Felöltözve? Vagy mégsem? Csábító body Különböző anyagok kombinációja Bélés..

  9990.00 Ft
 • Penny csábító body
  Penny csábító body

  Ártatlan fehér, könnyű csipke. A csábító Penny body kihangsúlyozza nőies vonalait!Csábító body Csipke Bélés nélküli kosarak A vállpántok hátul a nyakban záródnak Merevítők..

  6290.00 Ft
 • Perdita fűző
  Perdita fűző

  Perdita szett – csábító fűző és tanga. Áttetsző necc anyagból és rafinált csipkéből a szenvedéllyel teli éjszakára.Csábító fűző Különböző anyagok Bélés nélküli kosarak..

  14690.00 Ft
 • Teddy Obsessive body, fehér
  Teddy Obsessive body, fehér

  Mutassa meg a gyengéd oldalát az Obssesive bodyban! A rafinált csipke és a decensen áttetsző tüll garantáltan felébreszti a párja fantáziáját. Csábító body Különböző anyagok..

  13190.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk